Despre noi

CAMELIA IVANOV

Sunt profesor de matematică și, dacă m-aș exprima simplist, în întreaga mea activitate am rezolvat probleme. Am parcurs etape din viață, legate de consolidarea aptitudinilor și a cunoștințelor proprii, legate de perfecționarea mea științifică și metodică, până la punctul în care am realizat că suntem mai mult decât ceea ce ne propunem, că putem evolua continuu, că putem merge pe cărări nebătătorite încă.

De-a lungul vieții m-au interesat chestiunile abstracte, dincolo de percepția fizică. Am căutat să aflu mai mult despre acestea, citind și achiziționând cărți, într-o perioadă când se găseau din abundență, nefiind promovate, subiectul lor fiind chiar ridiculizat. Am avut șansa de a-mi întâlni mentorul, pe Dna. Arh. Cristina Groza, Maestru Feng Shui IFSA, care m-a ajutat, cu mult profesionalism și charismă, să-mi organizez și îmbogățesc cunoștințele de astrologie chineză, prin cursurile și sesiunile practice susținute la Academia de Feng Shui și Metafizică chineză – Cristina Groza.

Astăzi sunt membru al Asociației IFSA (International Feng Shui Association Romania Chapter) și acord consultații – Feng Shui și Cele 4 Coloane ale Destinului, celor interesați să-și găsească și să-și consolideze armonia și prosperitatea, să se dezvolte personal, să trăiască mai bine.
„Toate visele ni se pot îndeplini daca avem curajul sa le urmăm” Walt Disney

URB. VLADIMIR IVANOV

Am absolvit Facultatea de Urbanism – Proiectare și planificare urbană și Master Management Urban pentru Orașe Competitive în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – București
M-am perfecționat în domeniul arhitecturii în perioada în care am lucrat în cadrul firmei Rugby Construct ( www.ipdc.ro ) la proiecte din licitații publice (S.F., D.A.L.I., P.T.)

În prezent, mențin o colaborare permanentă pe partea de arhitectură cu firma Rugby Construct S.R.L., precum și cu firmele Birou-Arhitectura Hobby Construct S.R.L. și Birou-Proiectare Hobby Construct S.R.L. (www.birou-arhitectura.ro) pe partea de urbanism și arhitectură.

Aria proiectelor pe care le-am finalizat cuprinde propuneri de locuințe individuale și colective, instituții sau alte construcții cu impact public în documentații fazele: DTAC/DTAD, SF/DALI, PT+DE, – pentru arhitectură și PUD / PUZ pentru urbanism.

ING. EDUARD ZAHAROV